Házirend

 

Bozsity Vendégház Üllés

 

Kedves Vendégeink!

      Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezzék magukat nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat.  Ha törekvésünk ellenére bármilyen zavaró tényezőt észlelnek, kérjük, maradéktalanul forduljanak a házigazdához. A vendégház és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében   kérjük, tartózkodjanak  minden olyan tevékenységtől, amelyet saját  otthonukban sem tennének.

 

Szállásfoglalás

A szállásfoglalás e-mailben, levélben, telefonon történik, ahol nincs lehetőség a házirend teljes tartalmának megjelenítésére, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi pontokat. 

 

A szállásfoglalás, a szállásdíj 50%-nak megfelelő értékű foglaló befizetésével történik.
14 napon kívüli lemondás a teljes szállásdíj 10% a-nak ellenében történhet, 14 napon belül viszont nem áll módunkban a foglalót visszafizetni. 

 

Bejelentkezés / Kijelentkezés

Mivel a vendégházban nem működik állandó nyitva tartással rendelkező recepció, így a szállást az érkezés napján, 14.00 és 18.00 (max. 21.00) óra között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni a házat. Továbbmaradás esetén, ha van rá igény és lehetőség is, egyeztetés után lehetséges!

 

Fizetés

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor, a bejelentkező lap kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

 

Az udvar és az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatók kulcsra. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak.

Dohányzás

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás (terasz, udvar). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás TILOS!

 

Berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

 

Takarítás

A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át.  7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat-csere. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

„Buli balesetek” nyomainak eltüntetése nem tartozik a takarítók munkakörébe, ezért lehetőséget és eszközöket is biztosítunk a takarításhoz, ellenkező esetben felárat számolunk fel.

Szemételhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a szekrényben található). Ha ez megtelne az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a ház mellett található nagy szemeteskukába,(szelektív szemétgyűjtés) amelyet a vendégház dolgozói figyelnek, és szükség esetén elvisznek! 

Étkezés:

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, vendégeink saját maguk gondoskodnak az étkezésről. Főzésre gáztűzhely, sütésre gázsütő (  elektromos főzőlap a kisebb házban!) áll a vendégek rendelkezésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.  Kérjük, a szobákban ne étkezzenek! Ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék.

Bográcsozás:

 Bográcsozni, grillezni, tárcsán sütni csak a kijelölt helyen szabad, gázpalackot biztosítunk, kérjük, a biztonságos használatra ügyeljenek.

Wellness részleg használata: 

 A jacuzzi vizét fertőtlenítőszerrel kezeljük, ezért hat éves kor alatti gyermekeknek nem javasoljuk a fürdőzést. Használat előtt és után kérjük, hogy zuhanyozzanak. A medencébe ételt és italt bevinni nem lehet, mert a plusz vízcsere felszámolásra kerül, ami a jacuzzi esetében 60.000 Ft! A víz fűtését előre egyeztetett időpontra a vendégház dolgozói végzik. Két használat közötti szünetek esetén a medence tetejét kérjük visszahelyezni.

Fallabda pálya használata

 A fallabda pályán utcai cipőben nem lehet tartózkodni. Ütőket és labdákat biztosítunk, egyéb sporteszköz nem használható.

Háziállatok

A vendégházba háziállatokat előre megbeszélt, kivételes esetben lehet hozni. A házhoz tartozik két cirmos macska, kérjük, ne etessék őket és a házba sem mehetnek be.

 

Egyéb

 A vendégházban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helyiségekben. A nyitva tartáson túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel!

Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

Kérjük, hogy csak annyi ágyat, ágyneműt használjanak, amennyit lefoglaltak, illetve kifizettek, ellenkező esetben az is felszámolásra kerül.

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.

 

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!